Koncernen

Koncernen

Dovitech er pr. d. 1 April 2017 blevet en del af den svenske børsnoterede koncern, Addtech AB.

Addtech er en teknologi-handelsgruppe, der udvikler og sælger high-tech komponenter og systemer til industrielle virksomheder og til serviceindustrien i Nordeuropa. Koncernen har en omsætning på omkring 6 milliarder svenske kroner, består af omkring 120 selskaber i 20 forskellige lande og har cirka 2.000 medarbejdere.

Alle Addtech’s selskaber stræber efter at blive markedsledere i deres nicheområde. Selskaberne er holdt sammen af en virksomhedskultur, hvor godt købmandsskab og teknisk kompetence er centrale begreber, og hvor fleksibiliteten i en lille virksomhed kombineres med det brede netværk og solide finansielle ressourcer i koncernen.

Salg af og handel med standardprodukter danner grundlag for forretningen, men avancerede tekniske kompetencer, langsigtede kunderelationer og forståelse for kundernes virksomhed fører ofte til et mere dybtgående samarbejde og udvikling af specielle, kundetilpassede produkter og tjenesteydelser.

Dovitech tilhører gruppen Addtech Components, hvor vi, sammen med vores søsterselskaber, har muligheden for at være en del af
et større netværk, men stadigvæk beholde fordelene ved at være et mindre selskab.

Læs mere om Addtech AB.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér