Fortress - adgangssystem

Til en pressemaskine hos en producent af diverse cement elementer, mursten, m.m., er der behov for et adgangssystem,

der både kan tilsikre at medarbejde ikke kan opnå utidig adgang til området, samt havde den nødvendige robusthed og

langtidsfunktionalitet, dette hårde miljø.

Til denne applikation blev en solenoide opereret hængsellås med sikkerhedsswitch benyttet, fra Fortress amGard serie.

Denne kun konfigures til den rigtige funktion og udformning, samt den er udført i et utroligt robust og driftsikker design.

Nedenstående er vist en illustration af denne type installation, samt et billede fra selve applikationen.

Download komplet katalog her (45Mb).   Link til produktkonfigurator.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér